Оголошення TSplus для Східної Європи
Новий регіональний директор TSplus по Східній Європі – автор Флоріан Мер, Менеджер з маркетингу TSplus
Резюме: Оперативний план TSplus на 2020 рік як головну мету ставить міжнародний розвиток з регіоналізацію діяльності Групи по всьому світу. Джон Девіс, президент TSplus 'вирішив поділити світ на 10 основних регіонів :. США / Канаду, Латинську Америку, Південну, Центральну, Східну Західну Європу, Південно-Східну Азію, Близький Схід і Індію. TSplus оголосив про свій вибір пана Анджея Кристашка на регіонального директора по Східній Європі.

Відповідно до стратегії міжнародного розвитку, TSplus здійснює свою присутність у всьому світі, плануючи зайняти нові стратегічні території в Східній Європі. Цей регіон має великий потенціал, оскільки він охоплює широку область з декількома швидко розвиваючимися ринками, такими як Росія, Чехія і Польща.

У 2015 році Джон Девіс і Анджей Кристашек створили довгостроковий стратегічний план TSplus навмисний на успіх в регіоні Східної Європи.

З тих пір Анджей Кристашек відповідає за продажі і маркетинг компанії TSplus від кордону Німеччини до кордону з Південною Кореєю, з Фінляндії по Південну Європу. Цей регіон включає в себе таких сусідів Польщі, як Росія, Білорусь, колишня Югославія, Чехія, Словаччина, Угорщина, Румунія, Україна і Болгарія. Протягом наступних трьох років, план включить країни Балтії та Скандинавії, які збільшать потенціал ринку.

Анджей Кристашек, приносячи з собою багато досвіду з області ІТ-індустрії, почав продавати ліцензії TSplus близько п’яти років тому, використовуючи широку мережу в своєму регіоні. Раніше він пропонував підтримку і хостинг серверів польським клієнтам. Він працює разом зі своєю дружиною Елжбетою, відповідальною за бухгалтерський облік та маркетинг.
Було серйозним питанням для TSplus знайти ключовою людину, яка зможе працювати з TSplus в цьому перспективному регіоні, присвячуючи свій час, знання та зусилля для забезпечення розвитку бізнесу в Східній Європі. Стартове партнерство включає в себе ряд важливих кроків, які вже були зроблені:

  • Провадження TSplus портал по Східній Європі: http://www.tsplus.net/eastern-europe/
  • Сайт TSplus польською, російською, українською, чеською, угорською мовами.
  • Продукт TSplus переведений на польську, російську, українську, чеську, угорську мови.
  • Створення локальних акаунтів на сайтах соціальних мереж польською, українською, чеською та угорською мовами
  • Створення місцевої команди підтримки, яка працює на польській, російській і українській мовах

Майбутнім маркетингової кампанії, яка в даний час готується нашими менеджерами по маркетингу, є підтримка ефективного місцевого розвитку TSplus.

kom

Джон Девіс, президент і засновник Міжнародної корпорації TSplus сказав :. „Я радий, що Анджей Кристашек приєднався до Європейської управлінської команди TSplus Поряд з дистриб’юторами з центральних і місцевих офісів його завдання буде полягати в розробці стратегії продажу, спрямованої на задоволення потреб клієнтів і партнерів TSplus і Зміцнення TSplus в регіоні „.

TSplus є найбільш економічно ефективною і простою у використанні альтернативою Citrix. TSplus в своїй роботі використовує функції, такі як веб-портал, HTML5 клієнт, управління сесіями, балансування навантаження, універсальний принтер, безшовний віддалений додаток, контроль додатків, RDP Defender і багато інших, які працюють набагато простіше, ніж Citrix. Щоб дізнатися більше про наш продукт і його неймовірні можливості, відвідайте наш веб-сайт і скачайте 15 – денну пробну версію безкоштовно.

Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *